

Mandorla Sauvignon Blanc
Bol zberaný v dvoch rôznych fázach dozrievania z našich dvoch oblastí s rôznymi pôdnymi vlastnosťami. Namočený hroznový mušt po vylisovaní kvasil v oceľovej nádrži pri teplote 15-18 °C. Objavuje sa v ňom odrodovo špecifický, zrelý, exotický ovocný svet, jeho chuť charakterizujú slané, zelené žihľavové tóny. Víno sme dozrievali na jemných kaloch 3-4 mesiace až do fľašovania.
Napíšte svoju recenziu
Recenzia bola odoslaná
Vašu recenziu nie je možné odoslať
Produkty v rovnakej kategórii
Mohlo by sa vám páčiť

Bol zberaný v dvoch rôznych fázach dozrievania z našich dvoch oblastí s rôznymi pôdnymi vlastnosťami. Namočený hroznový mušt po vylisovaní kvasil v oceľovej nádrži pri teplote 15-18 °C. Objavuje sa v ňom odrodovo špecifický, zrelý, exotický ovocný svet, jeho chuť charakterizujú slané, zelené žihľavové tóny. Víno sme dozrievali na jemných kaloch 3-4 mesiace až do fľašovania.
Komentáre a hodnotenia produktu
Vaše hodnotenie recenzie nemožno poslať
Nahlásiť komentár
Správa bola odoslaná
Vaša správa sa nedá odoslať