- Nové

Vitajte v e-shope artwine.sk
Zbierali sa v rôznych štádiách zrelosti a fermentovali a dozrievali rôznymi spôsobmi. Jedna časť sa po zbere máčala 24 hodín pri teplote 5°C, potom sa lisovala a po usadení muštu fermentovala pri 10-15°C. Druhá časť bola fermentovaná na šupkách v oceľovej nádrži. Po fermentácii zrelo 8 mesiacov na jemných kaloch, čiastočne v 500-litrových francúzskych sudoch a oceľových tankoch.
Zbierali sa v rôznych štádiách zrelosti a fermentovali a dozrievali rôznymi spôsobmi. Jedna časť sa po zbere máčala 24 hodín pri teplote 5°C, potom sa lisovala a po usadení muštu fermentovala pri 10-15°C. Druhá časť bola fermentovaná na šupkách v oceľovej nádrži. Po fermentácii zrelo 8 mesiacov na jemných kaloch, čiastočne v 500-litrových francúzskych sudoch a oceľových tankoch.
Komentáre a hodnotenia produktu
Vaše hodnotenie recenzie nemožno poslať
Nahlásiť komentár
Správa bola odoslaná
Vaša správa sa nedá odoslať